Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

A man πια!

Να σου πω και κάτι; Με πείραξε. Πολύ! Όχι, όχι αυτό. Δεν είναι αυτό. Δεν είναι ότι απλά ο άλλος έχει άποψη με μένα. Με πείραξε που ακόμα κολλάμε στο τι πάει για...υπνοδωμάτιο, με το ψάρι, με το κρέας...

Με ενοχλεί που όλοι αγαπάμε να μένουμε με στυλωμένα πόδια σε αυτά που για κάποιο λόγο έχουν επικρατήσει να γίνονται-να πηγαίνουν-να ισχύουν.

Δες το κι αλλιώς, αν είχες απλά μια άλλη άποψη θα είχες επιχειρήματα και σίγουρα δεν θα επέμενες τόσο πολύ να μου αλλάξεις γνώμη.
Τώρα λες:
-το γαλάζιο δεν πάει για υπνποδωμάτιο. Είναι πολύ ψυχρό.
-Μα μου αρέσει. Άνοιξε ο χώρος και το χρώμα με ηρεμεί.
-Μα δεν πάει για δωμάτιο. Τι είναι αυτά...
-Για τι πάει;;;;

απάντηση δεν έχω.

Άρα, εκτός από τη λίστα με το ποια χρώματα σημαίνουν τι για τον άνθρωπο που τα επιλέγει, εκτός από την άλλη λίστα, με το πόσο μας επηρεάζουν τα χρώματα, να προσθέσουμε και με το ποια χρώματα κάνουν για μπάνιο, για κουζίνα κλπ... και να είμαστε ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΙΔΙΑ ΣΠΙΤΙΑ και να γίνει και κάτι να έχουμε ΟΛΟΙ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ. (πλάκα πλάκα ωραία η εκπομπή τα χρώματα θα κάνω κι άλλη!)

Να σου φέρω άλλο εξοργιστικό παράδειγμα το “πρέπει να γίνει έτσι. Και δεν ανοίγω να μάτια μου να βάλω άλλες παραμέτρους”

Πας σε ταβέρνα, σε εστιατόριο, σε σπίτι και έχουν κρέας:
ο σερβιτόρος, η οικοδέσποινα:
-Τι κρασί να φέρω/ ανοίξω;;;
-Κόκκινο!!!!!!
-Μα εγώ θα ήθελα ξέρετ...
-Κόκκινοοοοοοο! Κρέας έχουμε! Με το ψάρι πάει το λευκό!!!
(ε εκεί συνήθως για να μην τσακωθώ λέω: λευκό ή άσπρο; και μετά από κάποια λεπτά γελάνε όλοι)

Μα το κόκκινο, αν δεν ξέρεις συγκεκριμένες ετικέτες (δηλ. Γνώστης δεν είσαι), έχει πιο πολλές πιθανότητες να ναι χάλια, να έχει μόνο χρώμα και να με πονοστομαχιάσεις. Άσε που όντως το λευκό το προτιμώ και με κρέας! Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!
( το χεις καταλάβει ότι πάλι για χρώμα τσακωνόμαστε; αχαχαχα)

Άλλο πχ.: είσαι σε μπαρ και παίζει χορευτική μουσική και κανείς δεν χορεύει. Ξαφνικά μια παρέα χορεύει. Ένας απ την παρέα χορεύει έντονα= εκφράζεται όπως θέλει. Δεν υπάρχουν ανορθογραφίες σ αυτό, δεν υπάρχουν βήματα. Τα βήματα στο μπάσκετ, άντε εκεί... Υπάρχει έκφραση ψυχής και βγάλε το καπέλο. Μην χασκογελάς. Εσύ δεν μπορείς. Κρίμα.

Όλα πάνε, αν εσύ το θες. Αν αυτή είναι η ανάγκη σου !

2 σχόλια:

kalo paidi alla... είπε...

Χίλια δίκια έχεις. Εγώ σου δίνω άλλο ένα! :Ρ

JoaN είπε...

Eyxaristw.parakalw.