Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

Τι τραγούδι να σου πω... σαλαλα

Ενώ πάντα έγραφα σ ένα τετράδιο τις σκέψεις μου, όταν μου μίλησαν για τα μπλογκς δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί να έχει κανείς την ανάγκη να τις δημοσιεύεις ή γιατί να διαβάζει κανείς τον κάθε πικραμένο και την κάθε πικραμένη.

Μπήκα, είδα, διάβασα και κόλλησα αμέσως. Έκανα δικό μου και έγραφα πολύ συχνά. Τώρα ξέρω ότι αυτό που μ αρέσει είναι η επικοινωνία με άλλους ανθρώπους. Με ανθρώπους που δεν θα γινόταν να 'γνωρίσεις', επικοινωνήσεις με άλλον τρόπο. (όπως στον στρατό...!)

Όλα βέβαια είναι σχετικά και έχουν να κάνουν με το ΠΩΣ χρησιμοποιεί ο καθένας τα 'εργαλεία' που έχει. Κλπ. π.χ. Δεν θα κάνω φόλοου κανένα, ούτε θα τον βάλω στη λίστα ότι τον διαβάζω για δημοσιοσχετίστικους λόγους.

Το θέμα μου δεν είναι τα μπλογκς όμως...

Είναι ότι μέσα από αυτά γνώρισα Ανθρώπους. Που με βοήθισαν και με βοηθούν ο καθένας με τον τρόπου του, σε πολλές κρίσιμες καταστάσεις.

Όταν έμαθα για τον χαμό του ενός, έκλεγα στην αγκαλία ενός άλλου και εκείνη την ώρα μου ήρθε ένα σμσ απόαλλούπου πρόσφερε μεγαλόψυχα βοήθεια για ένα άλλο θέμα। Τότε κατάλαβα ότι το μπλογκ μου δεν θα κλείσει ποτέ

Μπορεί για μια ακόμα φορά να μην καταλαβαίνεις τι γράφω. Δεν πειράζει. Λογικό!

Δεν θέλω να μιλήσω για το πόσο και πώς με βοήθισε.
Δεν θέλω να πω για συμπτώσεις, σκέψεις και συγκυρίες.
Δεν θέλω να πω πόσο καλός άνθρωπος ήταν.
Δεν θέλω να πω πόσα είχε καταφέρει και πόσα άλλα θα έκανε στο μέλλον.
Δεν υπάρχει τίποτα να πει κανείς. Ο stepas του Τραγουδισταν, δεν είναι πια εδώ.