Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010

Μόδα: παρακαλώ καλέστε αργότερα.

Έχεις κουραστεί να βλέπεις τα ίδια και τα ίδια έπιπλα στο σπίτι σου, αλλά δεν σου πάει καρδιά να τα πετάξεις; Έχεις δώσει ένα σωρό λεφτά και ακόμα θεωρείς ότι τα έπιπλα μπαμπού στο εξοχικό σου, δεν έχουν κάνει απόσβεση;

Υπάρχει η λύση για σένα. Κάν’ τα παπούτσια!!!

Παπούτσια καλαμιά- καλαμωτή όπως θες πες την ή παπούτσια ψαθάκι-καρέκλα τραπεζαρίας; Έχεις κ δυνατότητα επιλογής. (βλέπεις το άλλο με το ζώο δεν το σχολιάζω… το κατάπια)

Τι έχουμε να τραβήξουμε κ φέτος? Θα στεκόμαστε από βιτρίνες για ακόμα μια φορά και θα λέμε «Αν σου χάριζαν από εδώ παπούτσια, ποια θα διάλεγες και θα φόραγες;;;;» .

Αυτή η μόδα… όπως έχουν πει (και στο χω ξανασαλαλίσει) οι φίλοι Flight of the Conchords, Fashion is danger! klaaak

Το 90% του γυναικείου πληθυσμού φοράει κολάν. Στο 80% δεν πάει καθόλου (περιορίζομαι μόνο σ αυτή την πρόταση, να μου το αναγνωρίσεις). Και σε αυτό το 80% είναι όλααα τα κοριτσάκια που κάποτε στην γυμναστική φορούσαν τζιν και από πάνω φόρμα. Ή έβαζαν τη φόρμα μόνο για την ώρα της γυμναστικής και μετά πάλι τζιν και τώρα κολάν…

Ή παλιά στις απόκριες φορούσαμε τα γυαλιά που είχαμε από γονείς και παππούδες και τώρα τα ίδια γυαλιά είναι πάλι στη μόδα. Γιατιιιιιιιιι; Για να γελάς με το γυαλί ηλίου κι αυτό να πηγαίνει πάνω κάτω, επειδή ακουμπάει στο μάγουλο μπλα μπλα μπλα; Έχουμε γίνει όλοι μύγες. Γυαλιά που περπατάμε είμαστε. Έχουμε πλάκα αλλά το συνηθίσαμε. Άτιμο πράγμα η συνήθεια…(γενικά)…

Βάζω άνω τελεία. Γιατί μπορώ να συνεχίζω να λέω στο ίδιο μοτίβο για πολλά…
Πάμε και...

Youuu think you know fashionnn, well fashion's a strangerrrrr
You think fashion's your friend, my friend
Fashion is dangerrrrrr salalala

------------

Α ξέχασα να σου πω ότι σ αυτή η εβδομάδα τα έσπασα. Τα έσπαγα. Εξακολουθώ να τα σπάω. κ.ό.κ.
γυαλιά καρφία τα κάνω σαλαλα
να πατήσω στα γυαλιάαα... σαλαλα
θα σπάω κούπεςς για τα λόγια που πεςς σαλαλα
όλα κυριολεκτικά. Μέσα σε λίγες μέρες στο ίδιο σημείο στο σπίτι όλα τα σπάω, ότι δεν έχω σπάσει όλη μ τη ζωή...
ζημιάρα Τζο κλπ...αχαχα

αυτό με το γεμάτο τραπέζι που τραβάς το τραπεζομάντηλό, ακόμα δεν το έχω κάνει. ...

8 σχόλια:

kalo paidi alla... είπε...

Κάτι τέτοιες φωτογραφίες με κάνουν χαρούμενο που είμαι άντρας και που ένα καινούργιο ζευγάρι αθλητικά κάθε χρόνο είναι υπεραρκετό να ντύσει τα πόδια μου.
Επίσης επιβεβαιώνεται η παρατηρητικότητά μου καθώς δε θυμάμαι να έχω δει γυναίκα με κολάν τον τελευταίο καιρό (εκτός κι αν πέφτω συνέχεια πάνω στο 10%!)
Τέλος ευχαριστώ για τη σχολική ανάμνηση (φόρμα πάνω απ το τζην). Τελείως άκυρη επιλογή και δε θυμάμαι καν με ποια λογική το κάναμε. Τουλάχιστον δεν κατάντησα να φοράω κολάν!

JoaN είπε...

Καλά όχι ότι έχουμε πρόβλημα (εμείς οι γυναίκες) να βάλουμε το αθλητικό οπου να 'ναι. Μιλάω για τις φορές που θες να βάλεις ένα άλλο παπούτσι και δεν βρίσκεις και συμβιβάζεσαι κλπ ...


Τυχερός είσαι που πέφτεις στο 10%.

Παρακαλώ.
χαχαχα

Σούλα Φρίκη είπε...

σωστός φάσιον αναλάιζερ

JoaN είπε...

Σούλα Φρίκη, χου???
οι flight ?
o kalos paidis allas?
εγώ σωστή?
ή γένικα έτσι να αιωρειται?

(Γουέλ καμ!)

kalo paidi alla... είπε...

Μπράβο σου τα σπας!! (στην κυριολεξία) Αν σε παρηγορεί και εγώ είχα πολύ σπαστική βδομάδα (χοχο). Θέλουμε φωτος από τα σπασμένα. Τράβηγμα τραπεζομάντιλου=ανεβαίνεις λέβελ στην κλίμακα ατζαμοσύνης. Είσαι έτοιμη για κάτι τέτοιο?

JoaN είπε...

αχαχαχχαχα φυσικά κ έχω φωτογραφικό υλικό... σε ποστ θα το παρουσιάσω! χο Για το τραπεζομάντηλο ... επίτηδες θέλω να το τραβήξω κ ό,τι μείνει όρθιο!

lazinio είπε...

καντο αυτό με το τραπεζομαντηλο αλλά πρόσεχε μην έχει πάνω το νέο macbook pro.

JoaN είπε...

αχαχαχα βαλτός είσαι κ συ? Αμαν πια μ αυτα τα μακ-ο-μαραφέτια! Κάνουν macιές στην macΣαρακοστή.