Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010

Παζάρι βιβλίου

ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ 2010
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ
15 Ιανουαρίου - 24 Ιανουαρίου 2010

Για να μην «σκοτώνονται» τα βιβλία, όταν «γεράσουν», το «ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ», για δέκα ημέρες, θα είναι και πάλι κοντά μας, στις 15 έως και 24 Ιανουαρίου 2010.

Σύνθημα προς τους βιβλιόφιλους: «Υιοθετήστε ένα βιβλίο, για να μην πολτοποιηθεί!»

Από Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, μία έκθεση βιβλίου, διαφορετική από τις καθιερωμένες, μία μεγάλη Γιορτή γνωριμίας με το Βιβλίο, για 15η συνεχή χρονιά, από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΚΔΟΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ, σε συνεργασία με τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.

Οι τιμές, όπως πάντα, με την εγγύηση του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΚΔΟΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ, θα σας εκπλήξουν: 1,00 1,50 2,00 3,00 3,50 4,00 4,50 κ.ο.κ.

Το ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ 2010, 15 έως 24 Ιανουαρίου 2010, θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 21:45 το βράδυ.
(πηγή: http://www.sekb.gr/)

-----------------------------------------------------------
Μια ευκαιρία να αγοράσεις βιβλιά που θες να δεις ΑΝ θα σου αρέσουν κ σε άλλη περίπτωση δεν θα αγόραζες. (π.χ. έτσι έκανα με πολλές ποιητικές συλλογές)
Πρόσεξε τι ώρα και μέρα θα πας, γιατί θα είναι εξαντλητικό!

(κ αν πας ως εκεί άντε πίσω απ την πλατεία, στην Λεοχάρους και πάρε τα τέλεια φωτάκια μπάλες .... σε χονδρική.... )

5 σχόλια:

en voz baja είπε...

Η μοναδική μέρα σήμερα που μπορούσα να πάω και βρέχει με το τουλούμι, γαμώτο...

JoaN είπε...

εμμμμ... ίσως το άλλο Σάββατο να είσαι πιο τυχερός.Α? (Γουέλ καμ!)

thestranger είπε...

Θα πάω οπωσδήποτε! Πρόπερσι τα βιβλία που πήρα από το Παζάρι μου έκαναν την καλύτερη παρέα στον Στρατό! Και είναι και τρελές οι τιμές, έτσι;

JoaN είπε...

strangerrrr,Έτσι!
Ναι, το θυμάμαι. Όπως θυμάμαι ότι ήταν λίγο τρομαχτικοί οι τίτλοι για κάποιον περίεργο που θα προσπαθούσε να δει τι διαβάζεις...

thestranger είπε...

Πολύ σωστά θυμάσαι, το ένα ήταν για την ιστορία του Δρομοκαϊτείου Ιδρύματος - όχι ακριβώς το βιβλίο που θα ήθελες να διαβάζει κάποιος ποι κοιμάται ακριβώς από πάνω σου, ε;