Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2009

Διακοπή


Όλα μαζί και όλα μπερδεμένα. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν. Όλα είναι δρόμος. Όλα είναι δανεικά. Κ.ο.κ
Κρύο, αέρας, θάλασσα, άμμος για μεσημεριανό, ανώμαλοι δρόμοι, καθόλου δρόμοι, ένα φαρμακείο και ένα μόλις καινούργιο νοσοκομείο, κουτσομπολιά, κακία, υποκρισία, παραλίες απάτητες, άγρια ομορφιά, μέλισσες, γκρίνια ότι φέτος δεν θα έχει μέλι, φαγητό, βιβλίο, καφέ, φωτογραφία, άμμος για βραδινό, θάλασσα, αέρας, κρύο.
Και φυσικά παρατσούκλια. Που φαίνονται πιο αστεία όταν είναι μέσα σε πρόταση και τα ακούς απότομα…π.χ.: -Ο myfriend ξέχασε τον φορτιστή του. -Κάνεις παρέα με κανέναν εδώ; -Ναι, αμέ.. κάνω παρέα με τον καπνόο… με τον μπλα μπλα μπλα
.
Όλα μαζί και όλα μπερδεμένα. Τα αφήσαμε όλα πίσω και γυρίσαμε για να τα βρούμε όλα όπως ήταν. Γενέθλια και η κλασσική (πια) δώρο-συναυλία για το καλό. Τεχνόπολις στο Γκάζι, Νατάσσα Μποφίλιου. Θέλω να πω τόσα πολλά, αλλά σ΄ άλλο επεισόδιο. Το πρόσημο σαφώς θετικό.
Τέλος, μου είναι αδύνατο να μην μεταφέρω αυτό που άκουσα: (σοφία μέσα από το μονόπρακτο ενός οδηγού ταξί) «Ξέρετε τι θέλετε να βρείτε εσείς; Ένα αρσενικό. Όχι κανένα μαλάκα. Αλλά… και αρσενικό να βρείτε εσείς, πάλι μαλάκα θα τον κάνετε.»

Δικαίωμά μου να ποντάρω λίγα Δικαίωμά μου να πηγαίνω πάσο κι εκεί που λένε πως ποτέ δεν πήγα εγώ δεν πρόλαβα να το ξεχάσω Κι όποιος ρωτήσει γιατί πάντα φεύγω μ' αυτό τον τόνο του λευκού στο βλέμμα του λέω μια φράση σαν να υπεκφεύγω με μια ελπίδα να 'ναι σαν κι εμένα... Τίποτα σημαντικό... Ζω μονάχα εν λευκώ.... σαλαλαλα

2 σχόλια:

proserpina είπε...

Που ναι οι φωτογραφιες;

JoaN είπε...

ti rwtas? apo poy? h oi ypoloipes poy einai oeo? giati sth deyterh apantw: "esy de les den einai wraio na ginei photo album to blog" ?!