Δευτέρα, 25 Μαΐου 2009

Τα ίδια Παντελάκη μου

(akoy to ntoy kai ksylo poy anebase h Marw sto myspace ths.... den 8a thn paroyn de 8a thn dwsw salalal)
Δεν μ αρέσει να κάνω επίκαιρα ποστς.. αλλά … Δεν ξέρεις πόσο μου κακοφάνηκε. Για την ακρίβεια, στην αρχή τρόμαξα. Βλέπεις, είχα ξεχάσει πώς είναι να είσαι σε προεκλογική περίοδο. Θες που οι φοιτητικές προεκλογικές περίοδοι έχουν καταγραφεί στο κεφάλι και στην καρδιά μου ως τρεις διαφορετικές μουσικές να παίζονται ταυτόχρονα. Θες που τελευταία με τη συμπεριφορά τους ούτε καν παρακολουθώ τι λένε (όπως έκανα παλιά αποκλειστικά και μόνο «για το καλό»).
Όλα άρχισαν όταν έβλεπα μια ταινία στην τηλεόραση και έπεσαν διαφημίσεις. Πολιτική διαφήμιση. Κακή φάση, δεν κάθομαι να την δω, αλλάζω κανάλι πέφτω πάνω σ άλλη, ξανά αλλάζω κανάλι κ.οκ. Παλαιότερα θα τις έβλεπα όλες έστω και μια φορά για να έχω άποψη. Έτσι, να ξέρω. Να γελάσω. Τώρα ούτε χαβαλέ δεν με νοιάζει να κάνω, δεν έχω όρεξη, δεν μπορώ να ασχοληθώ.
Ύστερα, πάω στη στάση να πάρω λεωφορείο. Αφού περίμενα μισή ώρα άρχισα να κοιτάω προσεκτικότερα γύρω μου. Τσουυυυπ, το τρομερό δίλημμα… «κοιτάζω γύρω μου και βλέπω…» Θυμάσαι; Ε μ αυτό πχ είχαμε γελάσει πολύ. «Ο τόπος χρειάζεται πολιτική αλλαγή» φράση μπαλαντέρ και διαχρονική. Τώρα μου έχουν στερήσει αυτό. Ούτε να γελάσω δεν μου βγαίνει. Ξέρεις πώς είναι όταν παύεις να γελάς με ένα αστείο που παρατραβάει… ε Αυτό! Σ’ όλη τη διαδρομή διλήμματα. Κουραστικά. Θρασύτατα. Κιθαρίστας και ντράμμερ, στην τελική. Ώχουυυυυ.

Κάνε άλλη μια εικόνα στο μυαλό σου. Σκέψου μια μάνα που έχει τέσσερα- πέντε κουτσούβελα και όλα κλαίνε γύρω της και την τραβολογάνε και χτυπιούνται μεταξύ τους, γιατί θέλουν να τους δώσει το ένα γλειφιτζούρι που έχει. Η μάνα τα αφήνει να χτυπιούνται και όταν δεν αντέχει άλλο να τα ακούει, δίνει το γλειφιτζούρι, σ όποιο να ναι, αδικώντας τα υπόλοιπα και χωρίς να σκεφτεί αν υπάρχει κάποιο παιδί που δικαιούται να το πάρει. («ούτε διάθεση για παρομοιώσεις δεν μου απέμεινε» :P )
Ξέχνα το.

Παρακαλώ, να μην ακούσω ξανά:
- «Όψη φλοιού πορτοκαλιού»
- Βιταμίνες να σε κρατάνε ξύπνιο, γερό, δυνατό, οξυδερκή.
-Μυστικά για να πας καλά στις εξετάσεις.
-«Θέλω να σπουδάσω, αλλά δε ξέρω που» «Μα στο καλύτερο» και όλα αυτά με άκρως πιστικό τρόπο. (κάνε υπομονή δυο-τρεις μήνες και θα το ακούσεις)

- (πάλι σε τρεις μήνες θα ακούς) για προσφορές σε ηλεκτρικά είδη και πακέτα φοιτητών.

- Πώς να χάσετε τα περιττά κιλά σε λίγες μόνο εβδομάδες.
- Προϊόντα για γρηγορότερο μαύρισμα. - Προσοχή στα αντηλιακά, μπορεί να λένε 100% προστασία αλλά λένε ψέματα. Μπορεί να λένε υψηλούς δείκτες προστασίας αλλά ‘δε παίζει’ κι αυτό. :P
- Τιμές Ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στα ύψη. Αλλιώς πώς θα ζήσουν; Κλέφτες θα γίνουν; Κλέφτες θα γίνουν. (κι όταν θα πάς να κλείσεις τα εισιτήρια για το πλοίο θα σ πουν: Λυπάμαι υπάρχει μόνο πρώτη θέση./ και ποια η διαφορά με τις υπόλοιπες? / σιωπή. / / Η διαφορά είναι η τζαμαρία και ο επιπλέον έλεγχος εισιτηρίου πριν από αυτή.)
- Σύγκριση τιμών για ένα ταξίδι στο εξωτερικό κι ένα σ ένα νησί στο εσωτερικόοοο την ίδια περίοδο. = Ελλάδα ακριβότερη> ντροπή μας> το εξωτερικό πάντα καλύτερο> διώχνουμε τουρίστες> που θα έπρεπε να τους κρατάμε δεμένους κλπ
- Ξενοδόχους να παραπονιούνται ότι δεν έχουν κόσμο, αλλά δοκίμασε να πάρεις να κλείσεις δωμάτιο και με δυσκολία θα σε βολέψουν κάπου.
-Το νερό στην Ακρόπολη έχει μια περιουσία.κλππππππ

«Όψη φλοιού πορτοκαλιού» - «Όψη φλοιού πορτοκαλιού» - «Όψη φλοιού πορτοκαλιού» - «Όψη φλοιού πορτοκαλιού» - «Όψη φλοιού πορτοκαλιού» - «Όψη φλοιού πορτοκαλιού» - «Όψη φλοιού πορτοκαλιού» - «Όψη φλοιού πορτοκαλιού» - «Όψη φλοιού πορτοκαλιού» - «Όψη φλοιού πορτοκαλιού - «Όψη φλοιού πορτοκαλιού» - «Όψη φλοιού πορτοκαλιού» - «Όψη φλοιού πορτοκαλιού» - «Όψη φλοιού πορτοκαλιού» - «Όψη φλοιού πορτοκαλιού» - «Όψη φλοιού πορτοκαλιού» - «Όψη φλοιού πορτοκαλιού» - «Όψη φλοιού πορτοκαλιού» - «Όψη φλοιού πορτοκαλιού» - «Όψη φλοιού πορτοκαλιού» - «Όψη φλοιού πορτοκαλιού» - «Όψη φλοιού πορτοκαλιού» - «Όψη φλοιού πορτοκαλιού» - «Όψη φλοιού πορτοκαλιού» - «Όψη φλοιού πορτοκαλιού» - «Όψη φλοιού πορτοκαλιού» - «Όψη φλοιού πορτοκαλιού» - «Όψη φλοιού πορτοκαλιού». Τιτιτιτιτιτιτιτιτιττττιιιττττττττττττττιιιτ.


Αχ, δεν παίρνω θέση δηλαδή, ίσως επειδή το έργο το χω ξαναδεί… Δεν μπορώ δεν μπορώ τις συζητήσεις, δε μπορώ ζωντανεύουν οι ειδήσεις. Δεν μπορώ άλλο πια τις αναλύσεις και τους ειδικούς … Αχ, αν πρέπει κάτι να σου πω, δίνω το παρόν μα θα ‘μια ΠΑΝΤΟΤΕ απών… σαλαλα

Θα κάτσω σπίτι, θ αράξω σπίτι οχυρωμένος κι από μέσα το κλειδί.. γι αυτό το έργο το χω ξαναδείιι … σαλαλα


Κάθεε τέσσερα χρονάκια…. Σαλαλα


Φταίμε κι εμείς, φταίτε και σεις, φταίνε κι άλλοι… φταίει κι ο Χατζηπετρής σαλαλα

Το καθήκον με καλεί, το μαλλί, το μαλλί που μπερδεύτηκε πολύ στη βουλή, στη βουλή κι έγιναν μαλλιά κουβάρια. Της βουλής τα παλικάρια ποιος θα φάει πιο πολύ. Και είναι θέμα εθνικό μες τον μαύρο πανικό… Μα είναι ζήτημά τιμής στον καιρό της παρακμής, να ξεκαθαρίσει ο χώρος πριν να μάθει ο κάθε σκόρος… σαλαλαααααΔεν υπάρχουν σχόλια: