Τρίτη, 29 Ιουλίου 2008

Με να όπως δεν και

Οι καλοί λογαριασμοί..


Για δες τι ώρα είναι. Τι?????? Είναι ώρα να μάθουμε να μιλάμε! Τι σήμερα, τι αύριο τι τώρα, ας καθαρίσουμε μια ώρα αρχύτερα σαλαλα, καλύτερα νωρίτερα παρά μια ώρα αρχύτερα σαλαλα. Αυτό που συναντάμε συχνά είναι:Ναι= όχι, ίσως= όχι, ναι, όχι=ναι. Θα πρέπει να μάθουμε να λέμε «όχι», όταν δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι. Δεν θα πρέπει να μας απασχολεί, αν διαβάσαμε κάποτε ότι είναι εξυπνότερο να λες ‘ίσως’ αντί για ‘όχι’, ή ‘ναι’ αντί για ‘όχι’ επειδή έτσι δεν δίνεις στον άλλο αρνητική κατάσταση. Και άμα μάθουμε να το λέμε το ρημάδι το όχι, θα πρέπει να το εννοούμε.
Στη συνέχεια, το ‘ίσως’ μας να είναι ίσως, αλλά να αποφεύγουμε να το χρησιμοποιούμε. Είναι καλύτερο να αργήσουμε να απαντήσουμε και να έχουμε να δώσουμε μια πιο σίγουρη απάντηση, παρά το ίσως. Τέλος, να λέμε «ναι» όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι, έχοντας βέβαια πάντα επίγνωση των επιπτώσεων αυτής της επιλογής.
Αν δεν μάθουμε να μιλάμε, δε θα βγάλουμε άκρη ποτέ. Και επειδή δε θα βγάλουμε άκρη ποτέ και όλο θα έχουμε προβλήματα γιατί δε θα μάθουμε να μιλάμε, δε θα λέμε ποτέ αυτό που θέλουμε.

Ένα όχι θα με πείραζε δε λέωω σαλαλαλα, Ίσως να φτάσεις στο σκοπό κι αν όχι πάλι τράβα, αλλά So if you really love me,Say yes.But if you dont, dear, confess.And please dont tell me Perhaps, perhaps, perhaps. Σαλαλα. Στη τρέλα, ναι, στα πάρτι, ναι.Στη δράση, ναι, στη βράση, ναι. Στη σάμπα, ναι, στο τσάμπα, ναι. Στη ρέγγε, ναι, στη ντίσκο, νο. Στους μαύρους, ναι, στους γαύρους, ναι. Στους αναλφάβητους, ναιιιι σαλαλα

8 σχόλια:

unlearn... είπε...

Μα ναιαιαιαι!Σίγουρα!!

[Germanos] είπε...

στα σκατονήσια ναι , στις προγναθικές ναι , στους ταριφες ναι

Atarax είπε...

Όχι λέμε στους trendy, οχι και στις ανέραστες, όχι στην εκκλησία, ΟΧΙ και στο ΣΤΡΑΤΟ!

Ένα κοινωνικό μύνημα του Ataraxxx. :p

JoaN είπε...

unlearn, :S

[germane], αχαχαχα στις τσιπούρες?

atarax, μύνημα ελήφθει. :P

kiara είπε...

ωραία!:)

JoaN είπε...

Kiara , oyyy poly omws

exitmusician είπε...

Ναι=ναι, όχι=όχι, κι όποιος δεν το καταλαβαίνει, να του βάζει ο γάιδαρος από εκείνη πο'χει!

Α, και στους γαύρους λέμε πανηγυρικά OXI!

JoaN είπε...

exitmusician, "πανηγυρικά ΟΧΙ" , χμ...ΠΕΡΑΣΕ ΕΞΩ ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΑ (δε μιλάω δε μιλάω τόσο καιρό ... ) :P

και σε γαυρους ναι, και σε τσιπουρες ναι και σ ολα τα συναφη ναι.