Παρασκευή, 25 Απριλίου 2008

Planet 3191

Μέρος πρώτο

Μέρος δεύτερο

Μέρος Τίρτο:

Η κοπέλα τον περίμενε περισσότερο από μία ώρα. Το μέρος το είχε διαλέξει αυτός, είχε μάλιστα επισημάνει πως έχει μεγάλη σημασία γι’ αυτόν. Όσο τον περίμενε έφτιαχνε ιστορίες για τη ζωή του και τι θα μπορούσε να τον συνδέει με αυτό το καφενείο. Είχε δει μόνο μια φωτογραφία του και ήξερε ελάχιστα γι΄ αυτόν. Δεν μπορούσε να τα πιστέψει όλα. Κάτι δε της ταίριαζε… ένας άνθρωπος με αυτό το πρόσωπο δεν…

Επιτέλους ήρθε. Μπήκε μέσα στο μαγαζί, πήρε μόνος του τον καφέ και κάθισε κοντά στην πόρτα. Τον παρατηρούσε με μεγάλη χαρά και θαυμασμό. Δεν ήταν ώρα να του φανερωθεί αφού πρώτα έπρεπε να τον δει πώς κινείται στον χώρο. Έτσι έκανε με όλους στην αρχή. Αυτή τη φορά ήταν πιο εύκολο αφού δεν την ήξερε. Δεν ήξερε καν τι να περιμένει! Το γεγονός αυτό την διασκέδαζε αφάνταστα. Είχε το πλεονέκτημα και το ελεύθερο να το τραβήξει όσο θέλει.

Το μόνο που του είχαν πει ήταν ότι κάποιος θα του γνέψει καταφατικά δύο φορές και θα βγει απ το μαγαζί. Τότε θα έπρεπε να τον ακολουθήσει χωρίς κουβέντες. Τώρα ασχολείται με το κινητό του. Για την ακρίβεια κάνει πως ασχολείται μ αυτό, καθώς κοιτάζει μέσα απ τα μαύρα του γυαλιά και ψάχνει να την βρει. Ύστερα, εκείνη τον βλέπει να ζητάει λογαριασμό. Τι ανυπόμονος, ικανός να καταστρέψει τη δουλειά. Θέλει να την κάνει να βιαστεί. Ας είναι…

Τον καρφώνει με το βλέμμα της για να του τραβήξει την προσοχή, κάνει το νεύμα και βγαίνει έξω. Εκείνη δεν βιάζεται, της μοιάζει πανικοβλημένος, του δίνει λίγο χρόνο. Όταν νιώθει το βλέμμα του στην πλάτη της ξεκινάει να επιταχύνει το βήμα της και περνάει απέναντι. Αυτό το σημείο είναι το καλύτερό της, προσπαθεί να κρατήσει το μυστήριο και να βασανίσει τον άλλο όσο πιο πολύ μπορεί. Το διασκεδάζει πιο πολύ απ όλα! Περπατάει τώρα στο δρόμο αργά, καθυστερεί σε μια βιτρίνα για να μην την χάσει, συνεχίζει να περπατάει πότε αργά πότε πιο γρήγορα.

Κάποια στιγμή ακούει φωνές πίσω της να ζητάνε γιατρό, κάποιος είχε λιποθυμήσει. Γυρίζει και τον βλέπει πεσμένο στο πεζοδρόμιο και κόσμο μαζεμένο γύρω του. Αρχίζει να τον αντιπαθεί, της τα χάλασε όλα. Τρέχει προς το μέρος του και δηλώνει σ όλους πως μπορούν να φύγουν, είπε πως είναι φίλος της και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Την βοήθησαν δυο άλλοι να τον βάλουν στο αυτοκίνητό της, αφού πρώτα τον είχαν συνεφέρει.

Είναι πια μόνοι τους στο αυτοκίνητό της. Εκείνος την κοιτάζει και έχει ένα περίεργο χαμόγελο. Δεν έχει πει κουβέντα. Εκείνη προσπαθεί να κρύψει την αναστάτωσή της και προσπαθεί να αποφασίσει τι θα ήταν καλύτερο να κάνει στην παρούσα φάση.

Έμειναν έτσι για πολλά λεπτά, εκείνη είχε αποφασίσει να τον κάνει να νιώσει άβολα με τη σιωπή της, περίμενε από λεπτό σε λεπτό να σπάσει.

Μέρος τέταρτο...

23 σχόλια:

JoaN είπε...

Ποιος θέλει να συνεχίσει???

ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟ... είπε...

Υπέροχο! Κρίμα που δεν έχω ανοίξει ακόμη δικό μου blog! Εάν συνεχιστεί μέχρι το καλοκαίρι, θα προσφερθώ σίγουρα να συνεχίσω!...

kiara είπε...

hey there!:P

[Germanos] είπε...

zdtsy..

Πολυ πιο απλό και Νορμάλ
Αυτος/η που θα συνεχίσει να θυμηθεί να συμπεριλάβει το αγαλμα με το ερπετό (χεχεχεχεε)

JoaN είπε...

Με θέα στο πέλαγο, δεν το βλέπω να πολυ-τραβάει...ή άνοιξε ΤΩΡΑ δικο σου βλογ ή στειλε με μεηλ τη συνέχειά σου να την ανεβάσει άλλος.

Kiaraaa, τι λέει καλα?:PPP

[Germaneeeeeeeee], να σου πω την αληθεια ήθελα να βρω τροπο το αγαλματακι ναπερασει στα γρήγορα :P Για κάποιο λόγο ο τυπάς δεν ήταν καλά και έβλεπε ό,τι να ναι :P xooox oooo xoo


KIARA perimenoyme na synexiseis esy twra. De soy klebei kaneis allos th seira. TELOS

Με θέα στο πέλαγο... είπε...

Άν είχα χρόνο θα είχα ήδη ανοίξει... Εννοούσα ότι το καλοκαίρι που θα έχω χρόνο θ' ασχολιόμουν...ΟΚ, δεν πειράζει! Μπορεί μέχρι τότε να έχετε ξεκινήσει άλλη ιστορία, ή να έχω ξεκινήσει εγώ! Μου αρέσει πολύ πάντως ο τρόπος που συνδέετε τις ιστορίες μεταξύ τους και βλέπω ότι ταιριάζει και με τον τρόπο σκέψης μου...

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!

Narita είπε...

μούφα το τρίτο μέρος
joan κρύψου

JoaN είπε...

Με θέα στο πέλαγο, αααα μάλιστα. Τώρα κατίλαβα.

narita, τι είναι αυτό που κρατάς; ΝΤΟΜΑΤΑ?


τρέχουμεεεε τώραααα

τρέεεχουμεεεεεεεεεεεεεεεεεε

proserpina είπε...

Ο κύριος με τη ντομάτα παρακαλείται να την αφήσει κάτω να φτιάξει κανένα γεμιστό (με ρύζι, όχι με κιμά) και να πιάσει το πληκτρολόγιο να γράψει καμια συνέχεια για το Plante 3191

proserpina είπε...

*Planet 3191

proserpina είπε...

To οποίο Planet 3191 τώρα που το θυμήθηκα, έχει ενα κρυμμένο μύνημα στον τίτλο του (καλά, όχι και τόσο κρυμμένο...)

proserpina είπε...

Φτου, μΗνΥμα

proserpina είπε...

(H joan τώρα θα πάρει την εν λόγω ντομάτα, ξεκοιλιασμένη και γεμισμένη με ρύζι, ψιλοκομμένη ντομάτα, δυόσμο κλπ και θα αρχίσει να κυνηγάει εμένα)

Narita είπε...

πλανητης γαια-γη
πανδυσκολο

proserpina είπε...

Χμφφφ το ήξερα οτι ήταν πανεύκολο :S

Θα γράψεις συνέχεια τελικά;

unlearn... είπε...

Πςςςςςςς...Πολύ καλό!!!
Σοβαρά.
Βέβαια η αλήθεια είναι πρώτα διάβασα αυτό και μετά τα δυο προηγούμενα και εκεί κάπου το έχασα λίγο το πως συνδέεται το τρίτο μέρος με τα άλλα δυο....αλλά στο θέμα μας...ναι πολύ με άρεσε το τρίτο μέρος (ο ναρίτας να πάρει τις τομάτες του και να παει αλλού να παίξει :Ρ)....ε και αν δεν το έχει κάνει κανείς μέχρι τώρα νομίζω πως ψήνομαι να το συνεχίσω...αν και μάλλον άργησα?ε?λαλαλαααα!!!

kiara είπε...

εγώ δηλαδή να μη γράψω;:P

JoaN είπε...

proserpina, άσε τον κύριο με την τομάτα του. Δεν θέλουμε γεμιστά. Σκέτη τη θέλουμε να κάνουμε σάλτσα.
proserpina, το μήνυμα δεν το κατάλαβα.
Proserpina, και εξακολουθώ να μην το καταλαβαίνω.

Narita, δεν έχω κάτι να σχολιάσω αλλά σου απευθύνομαι για να μη λες για άλματα παλι :P

Proserpia, τελικά είμαι σίγουρη πως δε το χω...

unlearn, τι ευγενική! Σ ευχαριστώ, κρίμα που δεν συνδέεται με τα 2 προηγούμενα :P Ποτέ δεν είν αργά. Θα γράψεις μετά την Kiara. Δηλ. το 5ο μέρος της ιστορίας.

Kiara, να γράψεις. ΕΙναι σειρά σου. Μετά να δηλώσουν συμμετοχή και ύστερα απο κλήρωση θα βγει αυτός που θα συνεχίσει μετά από σένα. (χάλια τα είπα αλλά κατάλαβες)
ΓΡΉΓΟΡΑ KIARA

kiara είπε...

Η υπομονή είναι αρετή κι εγώ αύριο παραδίδω εργασία 5000 λέξεις το λιγότερο! Μαντέψτε πόσες έχω γράψει μέχρι τώρα και κερδίστε πλούσια δώρα! Ανλέρν αν έχεις έμπνευση πάρε τη σκυτάλη και μου τη δίνεις ξανά μετά! Διαφορετικά... βρήκατε τον άγιο να ανάψετε το κερί σας... ανάψτε το βασικά, και βλέπουμε!
Φιλιά!!!:D

Narita είπε...

o 'Αγιος και χαζα
ειπαμε
σκετο Ναριτα

unlearn... είπε...

...παραβλέπω το παραπάνω μήνυμα και παίρνω τη σκυτάλη απο την kiara...θα ανταποκριθώ το συντομότερο δυνατόν όβερ.

(5000 λέξεις???Πακέτο!Καλή τύχη εύχομαι πραγματικά!)

Narita είπε...

θέλω και εγώ κεφαλαίο γράμμα στο όνομα μου

με δειχνει πιο κοντο ετσι πως το χεις

JoaN είπε...

wxou mwre k sy. Parata mas :P