Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2008

Θα όπως να και δε2

(συ

(Συνέχεια...)
Είχα καιρό
(να πάρω κανένα hiphopάκι σαλαλα) να πάω στονΣταυρό του Νότου στο μπαρ. Και θυμήθηκα γιατί… (whyyy, ξέρεις γιατίιι σαλαλα)
Πια, κοιτάω ποια μαγαζιά έχουν ποιους ώστε να πάω να τους δω αν μου αρέσουν. Τα κριτήρια (επιλογής μαγαζιού) είναι απλά:

-συμπεριφορά των εργαζόμενων του μαγαζιού (πόρτα, ταμείο, «ταξιθέτες- κουμανταδόρους» μπαρ: μπάρμαν και γκαρσόνια)

-Οι συνθήκες που επικρατούν αν είσαι σε τραπέζι ή αν είσαι όρθιος.(π.χ. σε κάποια μαγαζιά στο μέρος που στοιβάζονται οι όρθιοι δεν έχει καλό ήχο κλπ)
-
Αν το μαγαζί έχει εύκολη πρόσβαση για κάποιον που δεν διαθέτει αυτοκίνητο.

Ε, λοιπόν, εκείνη τη βραδιά στον Μάλαμα τα άτομα που ήταν στην πόρτα και τα γκαρσόνια είχαν απίστευτα υπεροπτικό ύφος και ήταν αρκετά νευρικοί…. Είχα σκοπό να αναφερθώ εκτενώς στα τρία περιστατικά αλλά θα σε κουράσω.

Ακόμα, το κοινό (τουλάχιστον όσοι ήταν πάνω) ήταν πάααρα πάρα πολύ ‘ψόφιοι’ -> οκ δεν με πειράζει αυτό, απλά πρώτη φορά το είδα σε λάηβ του Μάλαμα- και μιλούσε συνέχεια. (Θα μου πεις νέο είναι να μην μιλάει το κοινό… Θα σου πω καλά τα λες!) Και είναι κρίμα. Γιατί τελικά τσάμπα βγήκαν και ήρθαν να ακούσουν το Μάλαμα. Αφού ακουγόντουσαν πάνω απ αυτόν. Τσάμπα η ορθοστασία, τσάμπα η αναμονή να ξεκινήσει, τσάμπα έκαψε η λάμπα. Τσάμπα πλήρωσαν για ένα δυο ποτά.

Την επόμενη φορά θα ήταν καλό να κάτσουν αναπαυτικά στον καναπέ τους, έτσι δε θα στραβολαιμιάσουν ή δε πονέσουν τα πόδια τους απ την ορθοστασία. Να καλέσουν τους φίλους τους, να βάλουν δίσκους του Μάλαμα ή όποιου άλλου θέλουν, έτσι θα έχουν πολύ καλύτερο ήχο. Να πιουν τα ποτάκια τους με πολύ λιγότερα χρήματα, να κουβεντιάσουν, να λύσουν όλα τα θέματα που θέλουν. Και στην περίπτωση που θέλουν αλλαγή περιβάλλοντος να πάνε σε φιλικό τους σπίτι κι έτσι θα αλλάξουν κ τον αέρα τους, θα βάλουν τα καλά τους ρούχα κλπ.

Τέλος, είχα σκοπό να μεταφέρω ένα αρκετά αστείο διάλογο, αλλά κι αυτό το μετάνιωσα… (άσε μη φάμε ξύλο)…

Ρίχνει το γέλιο της και κάθεται κοντά μου, κερνάει τα επόμενα και με χτυπάει στον ώμοοοο σαλαλαλα

5 σχόλια:

[Germanos] είπε...

παμε Μαλαμα τωρα

Narita είπε...

μπρος στο γέλιο τι είν' ο πόνος (απο ξύλο)..

τι είναι;

το χελιδόνι
(ασχετο)

JoaN είπε...

Σε αυτό το σημείο [germane] θα ήθελα να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Μάλαμας δεν είναι παιχνιδάδικο... :P χου χου χουυυ

narita ΛλοολΛ

phantom_pad είπε...

σε μισώ...γρουσούζα...δεν πήγα Πανούση...φτου!

JoaN είπε...

TTTTIIIII? Giati???????????