Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2007

μΕ ΑΝ ΘΑ που όπως

Πάμε Χαβάη (It’s a pity)

Stephenson Vivienne, Top Leander, Baigorry, Bugnon Jerome/ EQ Echobeach Edition, Gangsta Gal Music. Monkymoods Verlags GMB, Topp Music Publishing Edition, Universal Music Publishing, BMG Mus Pubi Greece, Universal Μουσική Εκδοτική. Ελληνικοί στίχοι Eλενα Mηλιώκα.

Ξεκινάει καλά (ανεκτά): Λοιπόν έλα στη μηχανή ανέβα, πάμε Χαβάη, με μια ρόδα.

Σε Προτρέπει/ προσκαλεί/ ξεσηκώνει να πας μαζί

Συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο: Αν είσαι σπίτι τότε ετοιμάσου για Χαβάη. (Αν δεν είμαι;)

Πάμε κάπου που δεν έχουμε πάει. (Μη με φέρνει απ το Γκάζι, για Θησείο με πειράζει βρε)

Μόνο μη μείνουμε άλλο σπίτι.(μη με πας απ το σπίτι, τα ακούς; Στο Θεό να με πας)

Αν είσαι σπίτι, τότε ετοιμάσου για Χαβάη.

Πάμε κάπου που δεν έχουμε πάει, μόνο μη μείνουμε άλλο σπίτι.

Συνεχίζει πολύ καλύτερα: Τρέξιμο, λογαριασμοί και δουλεία,

Άγχος, ακρίβεια, χρέη δανεικά (Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου)

Πάντοτε συνωστισμός μες στο τραμ (Τα γνωστά…)

Και πάντα εκεί το κινητό χτυπά (Νόμος του Μέρφυ)

Μένει σε καλή φάση ακόμα: Να μαγειρέψεις το πρωί, ν’ απλώσεις ό,τι έχει πλυθεί

Να σιδερώσεις, να μαζέψεις, να σκουπίσεις πριν να ‘ρθει

Μετά να πάμε στη λαϊκή κι έπειτα ΟΤΕ, νερό, ΔΕΗ (τρέξιμο Άννας Παναγιωταρα, εργαζόμενης γυναίκας και καλής νοικοκυράς!)

Για να πληρώσω… Give a break! (Κααανεε μου τη χάρηηη )

Μια επανάληψη δεν θα κάνει κακό: Αν είσαι σπίτι τότε ετοιμάσου για Χαβάη.

Πάμε κάπου που δεν έχουμε πάει.

Μόνο μη κάτσουμε άλλο σπίτι.

Αν είσαι σπίτι, τότε ετοιμάσου για Χαβάη.(Μακριάα θέλω να βρεθούμεεε- Στη Χαβάηη σαλαλα)

Πάμε κάπου που δεν έχουμε πάει, μόνο μη μείνουμε άλλο σπίτι.

Και τώρα άρχισε να ετοιμάζεσαι…: Θέλω βόλτες, ταξίδια,γλυκά, φαγητά (γλυκά, φαγητά; Κάτσε καλά Γεράσιμε! Θέλω τα ώπα μου και τα ωραία μου…)

Να ξαπλώσουμε μπρούμυτα στην αμμουδιά, θέλω (και αλλιώς άμα βολεύεσαι, από μένα ελεύθερα!)

Στην παραλία ν’ ανάψω φωτιά (άναψε το τσιγάρο δως μου φωτιά, φωτιά στο λιμάνι, στα μπατζάκια σου κλπ)

Κολύμπι ωρών στα ρηχά ή στα βαθιά (την καλύτερη δουλειά θα κάνεις! Το κολύμπι κάνει παντού μόνο καλό. Άκου με κ εμέ τη σοφή)

Θέλω να μαυρίσω και να μείνω έτσι πάντα (δε στο συνιστώ, βέβαια ανάλογα την απόχρωση…)

Με τον Enrique Iglesias να χορέψω λαμπάντα (λαμπάντα εεε λαμπάντα ααα , τι με θύμισες…νηπιαγωγείο και βγάλε)

Ν΄ αρπάξω το μικρόφωνο από μια μπάντα (Άμα τα πεις καλύτερα, τι να πω. Παρ το)

Και να φωνάξω « Θεέ μου αμήν»! (αχμ… δως το πίσω γρήγορα… -ΤΙ μετάφραση κι αυτή… «Θεε μου αμην»)

Επανέρχεται στο κάλεσμα: Λοιπόν έλα!

Στη μηχανή ανέβα, πάμε Χαβάη, με μία ρόδα! (και τα απολύτως απαραίτητα θα χωρέσουν; Ρωτάω εγώ τώρα…)

Τώρα Συγκρατήσου θα περάσεις δύσκολες στιγμές:

Πήρα θαλάσσιο στρώμα, δυο-τρία μαγιό ακόμα

Μπρατσάκια και πετσέτες σ ωραίο χρώμα, άμα

Θες έχω και βατραχοπέδιλα ακόμα

Με τριάντα δείκτη προστασίας, κρέμα για το σώμα (σαν διαφήμιση του γνωστού καταστήματος παιχνιδιών με τις διαφημίσεις με τα χαζοτράγουδα… και γαύρο έχω και όταν αυτοί που αγαπώ γιορτάζουν πάω πάντα στα…)

Δεν ξέρω ακριβώς τι άλλο θα πρέπει (το πολύ πολύ να πάρεις κ από κει…)

Να πάρω αφού έμεινα με άδεια τσέπη (εμ κ συ τα πήρες όλα κ έφυγεςσΣσΣσσσσΣςς)

Σταματάω στην τράπεζα να δω αν έχει (γενικά κ αόριστα θα έχει, τράπεζα είναι)

Λεφτά, μα ξέχασα το Pin. (ΣΟΚ ΣΟΚ ΤΑΥΤΙΣΗ κ γω είχα ξεχάσει το πιν θα στα πω σε λίγο. 2ο Σοκ ακούγεται τελείως γελοία στο τραγούδι ο στίχος αυτός)

ΤΑΡΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝ: Θωμά είσαι σπίτι; Γιατί σε παίρνω και μιλάει (!!! Θωμά; Σπίτι είσαι το ξέρω, μιλάει το τηλ. Ξέρεις μωρέ τι σε ήθελα; Αν είναι να πάμε τελικά –για καφέ- στη Χαβάη πάρε λεφτά απ το σπίτι. Οκ; Γιατί ξέχασαααα το πιννBye- αναφορά παράδοσης… τικ)

Αν τελικά θα πάμε στη Χαβάη ( Αν με ρωτάς προτιμώ τον Άδωνη για καφέ, που πηγαίνουν τεκνά και φρικιά και αράζουν κ οι αθλητές!)

Τότε πάρε λεφτά απ’ το σπίτι (όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά)

Ναι, Θωμά είσαι σπίτι; Γιατί σε παίρνω και μιλάει (μα χρυσή μου αφού μιλάει σπίτι θα ναι! –άκου όνομα Ε… έλα απόψε στου Θωμάαα να σου παίξω μπαγλαμάαα)

Αν τελικά θα πάμε στη Χαβάη (Θα πάτε, μου το πε εμένα, μην άγχεσαι)

Πάρε κι εσύ λεφτά απ’ το σπίτι (Γιατί πήρες εσύ; -αφού δε φτούρησαν, τόση ώρα τι μας λες;)

Μουσικά είναι τέλεια reggιά, ερμηνεία κλπ τέλεια αλλά τι να το κάνεις με τέτοιους στίχους; Κάθε μέρα ακούω αυτό το κομμάτι πάνω από 5 φορές και γελάω συνέχεια. Κυρίως με τα σημεία που έχω δώσει έμφαση… Άραγε αυτό θα το πει στο Live (τον Ιανουάριο στο Ζυγό) η Πρωτοψάλτη; Ίδωμεν. Μια απορία όμως …

ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;

(- ΝΑΙ; Α ΟΚ.. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΠΑΙΡΝΑ Κ ΜΙΛΑΓΕ….)

πΕς ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΣΥ ΑΠΛΩΣΕΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ, ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ (ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ ΣΑΛΑΛΑ)

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2007

Με και Δεν τα των

Ένα όχι θα με πείραζε δε λέω,μα δεν θα μ’ έκανε νύχτες να κλαίω. Ένα όχι θα με πείραζε λιγάκι,μα δεν θα μ’ έκανε να κλαίω σαν παιδάκι. σαλαλα

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα έπεσε στο τραπέζι το θέμα της αρνητικής απάντησης στην ερώτηση «Θες να είμαστε μαζί;». Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις, διαφορετικές απόψεις και δημιουργήθηκαν νέες απορίες. Θα ήταν ενδιαφέρον να πεις και συ την δική σου άποψη μπας και καταλήξουμε πουθενά.

Το θέμα άνοιξε κάπως έτσι: «Πώς να του πω πως δεν τον θέλω χωρίς να τον στεναχωρήσω, αλλά να καταλάβει πως όντως δεν τον θέλω ώστε να μην επιμείνει και έρθουμε σε δύσκολη θέση. Και είναι κρίμα γιατί μοιάζει να ‘ναι τέλειος….Ναι, δεν έχω να του προσάψω κάτι αρνητικό, απλά εμένα δεν μου κάνει το κλικ.». Ύστερα μαζί με τις μέλισσες ήρθε η ερώτηση: «Γιατί να κάθεσαι να σκέφτεσαι όλα αυτά; Ε; Αυτό μου τη σπάει πιο πολύ. Μια γυναίκα θα σκεφτεί πως να το φέρει στον άλλο ώστε να έρθει μαλακά, ενώ ο άντρας χέστηκε θα πει ένα όχι και έξω απ την πόρτα.». Βιάστηκαν μερικές να συμφωνήσουν μ’ αυτή την άποψη. Θεωρούν πως είναι καθαρά θέμα φύλλου. Αντιλαμβάνονται, λέει, διαφορετικά τα γεγονότα και συνεπώς πράττουν διαφορετικά. Η γυναίκα εμφανίζεται να αναλύει τα πάντα και να σκέφτεται κάθε λεπτομέρεια, σε αντίθεση με τον άντρα, ο οποίος δεν σκέφτεται και δεν προετοιμάζει τίποτα, δεν τον απασχολεί τίποτα (είναι ένα τίποτα κλπ χοχοχο).

Η άλλη πλευρά υποστηρίζει θερμά πως το να σκεφτείς πως να πεις ευγενικά στον άλλο ότι δεν τον θες, είναι καθαρά θέμα άνθρώπου και χαρακτήρα. [Η ίδια πλευρά το πάει παρά πέρα και θεωρεί πως από την στιγμή που το όχι είναι δεδομένο πρέπει και η συμπεριφορά να είναι ανάλογη ώστε να μην δώσει θάρρος στον ‘κακομοίρη ή ατυχή απλά’ θαυμαστή.] Επιπλέον, θεωρείται ότι θέμα ανθρώπου είναι πάλι, όταν κάποιος εννοεί το ΟΧΙ που θα πει. Το όχι του είναι όχι, το ναι είναι ναι και το μάλλον είναι μάλλον. Έλα, λέει, όμως που συχνά το όχι είναι ναι, το ναι είναι μάλλον και το μάλλον όχι και έχει παρατηρηθεί πως αυτό ισχύει και για άντρες και για γυναίκες!!!

Ακόμα, ένα θέμα που προκύπτει από το λιτό και μονολεκτικό όχι είναι πως πρέπει να πεις και το γιατί. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορείς να πεις «μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει, σαλαλα» γιατί θα σου πει πότε πρόλαβε και δίκιο θα ‘χει! Να κάνεις το παιχνίδι που έπαιζες παλιά, που γράφεις ερωτήσεις και απαντήσεις σε χωριστά χαρτάκια και ύστερα τυχαία παίρνεις μια ερώτηση και μια τυχαία απάντηση και τις διαβάζεις κ γελάς γιατί δεν βγαίνει νόημα [π.χ. γιατί δε με θες κυρά μου; (επειδή είμαι ψαράς; σαλαλα) Απ: Επειδή δεν είχε άλλη σαρδέλα, ή επειδή πήγες κι άπλωσες τα ρούχα στην ταράτσα], βλακεία. Να πεις ότι δεν σου αρέσει; (ωμό, απότομο, αγενές, ειλικρινές ή μπορεί να τον θεωρείς ωραίο αλλά τα πάμε πιο πάνω περί κλακ) Ότι δεν είναι του γούστου σου; (χμ, πιο μαζεμένο απ το προηγούμενο, με το ίδιο νόημα) Ότι τον βλέπεις σα φίλο; (ατάκα άκρως απογοητευτική και εκνευριστική- μου λεςς πως με βλέπεις σα φίλο, μα ας ήτανε να με μισούσες, ποιος θέλει την έμπνευση από τέτοιες μούσες με χάδια σου δίνουνε ξύλο σαλαλα) Ότι έχεις κόλλημα με άλλονε; (συνήθως είναι πιο αποδεκτό και σεβαστό) Ότι καλύτερα να μείνετε φίλοι; (γιατί πότε είσασταν;) Ότι καλύτερα όχι, αλλά να γίνουμε φίλοι; (Άραγε τι να είναι αυτό που οδηγεί τους ανθρώπους να ξεστομίζουν τέτοια ατάκα;;;;;;;;;;;;;;;;;@#$^$@##$#@^*(^$ Ας μας πει κάποιος ψυχίατρος) Ότι τι τέλος πάντων;

Το όχι που ’φτιαξες με το κεφάλι σου, μαλλιά, χείλια, μέτωπο και μάτια

Το όχι αυτό, το όχι αυτό, μ’ έκανε χίλια κομμάτια

Ένα όχι θα με πείραζε δε λέω, μα δεν θα μ’ έκανε νύχτες να κλαίω

Ένα όχι θα με πείραζε δε λέω, μα δεν θα μ’ έκανε τραγούδια να σου λέω σαλαλαλα

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2007

Με να και όταν

Κουκλοθέατρο. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είδα. Ίσως στις πρώτες τάξεις του δημοτικού, είχαν φέρει στο σχολείο κάποιους …όμως δεν πρέπει να ήταν τόοοσο ωραίο όσο αυτό που παρακολούθησα πριν μερικές μέρες!

Το πόστο μου ήταν να τραβάω φωτογραφίες (κυρίως τον κόσμο που είχε μαζευτεί) και ενώ τραβούσα άκουγα και γέλαγα συνέχεια. Έχω ξανατραβήξει φωτογραφίες σε εκδηλώσεις με καραγκιόζη ή με παραμύθια και κάποια στιγμή δεν πρόσεχα καθόλου. Αφοσιωνόμουν σ’ αυτό που είχα να κάνω, καθώς δεν γινόταν κάτι άλλο περισσότερο ενδιαφέρον.

Όμως αυτή τη φορά, πέρασα τέλεια!

Και « Ο Τρομάρας» συνετέλεσε σ' αυτό και οι κοπέλες από την παραμυθοχώρα
(
http://www.kivotosmython.gr/shop/greek/index.asp) ήταν τέλειες! Την επόμενη φορά θα πάρω με το ζόρι φίλους και γνωστούς να δουν!


Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007

Αν μα όπως


Εδώ και μήνες έχει ξεκινήσει μια πολύ ψυχoφθόρα ιστορία και πολύ με ψυχο-φθείρει (xo). Βέβαια, ο τόπος είναι η δουλεία μιας φίλης και οι πρωταγωνιστές της είναι όλοι οι εργαζόμενοι εκεί. Έμαθαν που λες πως μια συνάδελφός τους είχε φυματίωσn και έπρεπε να κάνουν εξετάσεις να δουν αν είχε κολλήσει κανείς τους. Διότι αν συνέβαινε αυτό θα γινόταν μια ωραιότατη καραμπόλα. (http://pedtb.gr/maingr.php?i=3&j=1)

Η κοπέλα που αρρώστησε πάσχει από πολλές ασθένειες και ήταν πολύ αδύναμος ο oργανισμός της και έτσι νόσnσε. Επίσης έχει πολλά και σοβαρά ψυχολoγικά πρoβλήματα (αυτό κράτα το θα μας χρειαστεί στην πορεία). Η δουλεία της ενημερώθηκε πολύ αργά και τυχαία…: Ζήτησε συγγενής της, τηλεφωνικά και οφ δε ρέκορντ από μια υψηλά ιστάμενη ‘όταν θα γυρίσει στη δουλειά να μην της φέρονται οι συνάδελφοί της σαν να ‘ναι σε καραντίνα επειδή θα δουν το χαρτί από το νoσοκομείο…’

(λεπτομέρειες για την ασθένεια που μάθαμε με τον καιρό και μετά από πολλούς καυγάδες, αναγνώσεις σε ιατρικές εγκυκλοπαίδειες, site στο διαδίκτυο και κουβέντες με τη φίλη μ:) Η φυματίωσn κολλάει με το σάλιο (από βήχα, γέλιο, φτέρνισμα ή έντονη ομιλία), ίσως και με τα κόπρανα, το μικρόβιο ζει για 20 λεπτά και μετά πέφτει ή ζει για λίγες ώρες (θα σε γελάσω). Το 70% των ανθρώπων έχουν το μικρόβιο μέσα τους το οποίο είναι στο ‘καβούκι’ του. Μπορεί κανείς να κολλήσει κάποιον μόνο αν νοσεί= οι φορείς δεν κολλάνε άλλους αν δεν νοσήσουν οι ίδιοι. Στάδιά της, πρώτον έχεις τα συμπτώματα κρυολογήματος, κόπωση, ύστερα προστίθεται η ανορεξία και τέλος ο βήχας και η αιμόπτυση. Η θεραπεία διαρκεί 6 μήνες και αν ο ασθενής νιώσει καλύτερα (μετά τις 2 βδομάδες συνήθως) και δεν πάρει τα φάρμακά του, τότε υποτροπιάζει.

Οι εξετάσεις που πρέπει να γίνουν (μετά από 2 μήνες από τότε που ήρθες τελευταία φορά σ επαφή με τον άρρωστo) για να δεις αν έχεις φυματίωσn είναι ένα μαντoύ και μια ακτινογραφία θώρακος. Ύστερα από δεκαπέντε μέρες επαναληπτικό μαντoύ ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του πρώτου και εξετάσεις αίματoς. Αν έχεις κάνει το εμβόλιο μαντoύ θα σου βγει σίγουρα θετικό. Θετικό = κοκκινίλα και γρομπαλάκι που δεν φαίνεται… (υπόγειο και ύπουλο). Σου μετράνε τα χιλιοστά του γρομπαλακιού και … μη νομίζεις πως αυτό θα σου δώσει μια απάντηση… Όχχχιιι όχιιι. Επίσης μπορεί την πρώτη φορά να βγει αρνητικό και μετά θετικό ή να σου βγει και τις δύο φορές θετικό αλλά με διαφορετικό μέγεθος, ούτε σ’ αυτές τις περιπτώσεις μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Σε αυτό το σημείο έρχεται η εξέταση αίματος να σου δώσει απαντήσεις. Έλα όμως που αυτή παίζει το ρόλο της πυθίας και τελικά βέβαιη απάντηση δεν έχεις. Διότι αν τη δεύτερη ή ΚΑΙ τη δεύτερη είναι θετικό το μαντoύ τότε η εξέταση αίματoς σου λέει πότε κόλλησες. ΚΑΙ όταν λέω πότε δεν εννοώ να σου πει «μια νύχτα με φεγγάρι, την Ελλάδα πάει να πάρει βρε το φουκαρά, 14/5/1976.» Απλά θα δεις αν κόλλησες πρόσφατα ή όχι. Στην περίπτωση που κόλλησες, λέει, πρόσφατα έχεις κάποιες πιθανότητες να νοσήσεις τα 2 επόμενα χρόνια. Αλλά και πάλι αυτό παίζεται. Τότε, αν θες, παίρνεις προληπτικά για 9 μήνες φαρμακευτική αγωγή και κάθε μήνα κάνεις εξετάσεις για το συκώτι σου. Η αγωγή δεν σε προστατεύει από το ενδεχόμενο να κολλήσεις. ΥΠΑΡΧΕΙ και η άλλη πλευρά που συνιστά όταν πιστεύεις πως υπάρχει η πιθανότητα να έχεις κολλήσει, να πάρεις ένα χάπι μετά το φαγητό για δύο εβδομάδες. ΤΟ χάπι αυτό σκοτώνει το μικρόβιo και δεν το αφήνει να αναπτυχθεί. (http://www.paidiatros.gr/81/page7.html, για σωστές πληροφορίες, γιατί τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα γκάλοπ περισσότερο)

Από τη στιγμή που ενημερώθηκαν στη δουλεία της φίλης Α. μέχρι τη στιγμή που γράφω όλο αυτό συζητείται και επικρατεί πανικός, όλο αυτό Φθείρει: Αυτό το κλίμα, η έλλειψη ψυχραιμίας, ο λάθος χειρισμός της κατάστασης. Διότι δε σου πα το καλύτερο… Η κοπέλα θέλει να πηγαίνει στη δουλείά της για ένα καφέ γιατί δεν είναι καλά ψυχολογικά. Έλα όμως που κανείς δεν πιστεύει πως παίρνει τα φάρμακά της! Άρα, όσο πάει στη δουλειά πάντα υπάρχει πιθανότητα να κολλήσουν και άρα θα ‘ναι κάθε μήνα στα νοσοκομεία για εξετάσεις. Κανείς δεν θέλει να της πει να μην έρχεται και νευριάζουν γιατί πρέπει να σεβαστεί το όλο θέμα κλπ κλπ κλπ κλπ. Οι κουβέντες τους ξεκινάνε με το «δεν είναι κατάσταση αυτή να μην έρθει αν δεν φέρει χαρτί γιατρού πως είναι εντάξει» και καταλήγουν στο «έλα μωρέ δεν είναι τίποτα….»!!!!! ΚΑΙ εκεί είναι που σου σπάνε τα νεύρα, γιατί με έχεις και με πρήζεις τόση ώρα; Για να μου πεις δεν είναι τίποτα; Ναι, δεν είναι. Οκ. Αλλά ξεκολλά λίγο!

Μου κάνει εντύπωση που γουστάρoυν να φέρνουν την καταστρoφή και όταν κουράζονται απ’ τις φωνές τους να λένε πως όλα είναι ok Αυτή η συμπεριφορά έχει εκνευρίσει εμένα που δεν ήμουν παρούσα σ’ όλα αυτά τα γεγονότα. Φαντάσου να ‘μουν κ γω από μια μεριά… Το «Αμαλία ψυχραιμία» ταιριάζει απόλυτα.

Κάνε μου μια χάρη όμως… :
Σε κάθε περίπτωση
ΜΑΘΕ ΝΑ ΦΕΡΕΣΑΙ!
(Μη νομίζεις πως είναι άσχετο...ξέρω τι ζητάω.)


Αχ να περάσει ο πυρετός, να ‘ρθούνε και δυο φίλοι σαλαλαλα

Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2007

Μου αν και άμα και τσ

Περνάν τα χρόνια κι είναι κρίμαΖζΖζΖ σαλαλα

http://www.youtube.com/watch?v=gh_nr5VtsJk&mode=related&search=
δες την αρχή κ το τέλος...

γύρνα πίσω γύρνα πίσω, πρέπει να αδυνατίσω σαλαλαλαλαλαλα

Πόσο θα θελα να ήμουν σ αυτή την παρέα!

(θα είχα κάνει κοιλιακούς απ' τα γέλια! :D )

http://www.youtube.com/watch?v=8BhrLv-wfSo&NR=1

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2007

Μου των τα δε

Πέντε, δέκα, δεκαπέντε, είκοσι, εικοσιπέντε, τριάντα, τριανταπέντε, σαράντα, σαρανταπέντε, πενήντα, πενηνταπέντε, εξήντα, εξηνταπέντε, εβδομήντα, εβδομηνταπέντε, ογδόντα, ογδονταπέντε, ενενήντα ενενηνταπέντε, εκατό.
Πέντε, δέκα, δεκαπέντε, είκοσι, εικοσιπέντε, τριάντα, τριανταπέντε, σαράντα, σαρανταπέντε, πενήντα, πενηνταπέντε, εξήντα, εξηνταπέντε, εβδομήντα, εβδομηνταπέντε, ογδόντα, ογδονταπέντε, ενενήντα ενενηνταπέντε, εκατό.
Πέντε, δέκα, δεκαπέντε, είκοσι, εικοσιπέντε, τριάντα, τριανταπέντε, σαράντα, σαρανταπέντε, πενήντα, πενηνταπέντε, εξήντα, εξηνταπέντε, εβδομήντα, εβδομηνταπέντε, ογδόντα, ογδονταπέντε, ενενήντα ενενηνταπέντε, εκατό.
Πέντε, δέκα, δεκαπέντε, είκοσι, εικοσιπέντε, τριάντα, τριανταπέντε, σαράντα, σαρανταπέντε, πενήντα, πενηνταπέντε, εξήντα, εξηνταπέντε, εβδομήντα, εβδομηνταπέντε, ογδόντα, ογδονταπέντε, ενενήντα ενενηνταπέντε, εκατό.
ΒΓΑΙΝΕΙΣ (σαλαλα)


Αχ Ρόζα Ρόζα Ροζαλία πάμε μαζί στη συναυλίααα σαλαλαλα


Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί τα εξής ενδιαφέροντα...

-Στο Ζύγο:

Β.Παπακωνσταντίνου
Λ.Μαχαιρίτσας
Σ.Μπουλάς
Γ.Ζουγανέλης
Δ.Σταρόβας

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ
12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Φοίβος Δεληβορίας
Δευτέρα και Τρίτη από 5/11

Από τον Ιανουάριο η Άλκιστης Πρωτοψάλτη με το Τρίφωνο και τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο.

-Στο Μετρό:
Δημήτρης Ζερβουδάκης Για λίγες παραστάσεις μόνο… ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΏρα Έναρξης Παραστάσεων : 10:30 μ.μ.

Τσανακλίδου Τάνια από 15/10 κάθε Δευτέρα, Τρίτη.

Μιχάλης Τζουγανάκης 23/11


Σταυρός Του Νότου (κεντρίκη σκηνή +club):

M.Ασλανίδου - Μ.Πυροβολάκης - Γ.Καραδήμος, στην παράσταση: «Ένα μύθο θα σας πω…»

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ 'Μια Γιορτή για το Χειμώνα' ,από 9 Νοεμβρίου

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΕΝΑΡΞΗ Έναρξη 18 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη για 3 εμφανίσεις μόνο

Μ.Φάμελλος - Σ.Δρογώσης - Μ.Στρατής : «ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ» ένα έντεχνο...υπερθέαμα! από 14/10.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ από 25 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή.δες και τα:
www.metrolive.gr
www.stn.gr
http://www.kyttarolive.gr/content/view/34/47

Σαν βγω στη σκηνή νιώθω χάλια
κι αδειάζω μπουκάλια με θολά νερά
μα, σαν το συγκρότημα βγαίνει... σαλαλαλα