Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2007

Όμως να

Τσικνοπέμπτη. α) αφορμή για μαζώξεις ατόμων που έχεις καιρό να δεις σε απαρτία και γλεντοκαταστάσεις. γιατί όχι; β) παντού πολυκοσμία, συνεννοήσεις χρονοβόρες και πολλές φορές κουραστικές για να κρατηθεί το τραπέζι με τα σίγουρα άτομα. Φαγητό κρύο ή καμένο, ο ένας στο σβέρκο του άλλου. γ) Σπίτι με λίγους και καλούς φίλους. = σίγουρη παρέα, σίγουρη άνεση, σίγουρο φαγητό. δ) Σπίτι μια Πέμπτη σαν όλες τις άλλες είναι.

Δεν μπορώ να επιλέξω ένα. Όλα έχω θελήσει να τα κάνω ανά χρονιές...

6 σχόλια:

Georgia είπε...

Επιλέγω Δ!! Μακράν! Καλή εβδομάδα κουκλίτσα!

JoaN είπε...

Μακράν ε? ....για να επιλέξεις όμως έχεις γευτεί τα "καλά" της Τσικνοπέμπτης (και δεν έννοω τα κοψίδια ) ε?

Blogaki είπε...

Κατ'αρχάς καλησπέρα σας και καλωσορίσατε στο μπλογκοχωριό μας και με το καλό κτλ.Βλέπω σου έκαναν ποδαρικό εκλεκτά μέλη της παρέας μας οπότε παράπονο δεν δικαιούσαι να έχεις!!
Κατά τα λοιπά, η Τσικνοπέμπτη είναι μια πολύ καλή αφορμή για ξεκοίλιασμα και απίστευτη κατανάλωση αλκοολ και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να με χαλάσει!!! :)

JoaN είπε...

ωωω! Σας ευχαριστώ! Καλως σας βρήκα! Χαίρομαι πολύ που κι εσείς μαζί με τα υπόλοιπα εκλεκτά μέλη σχολιάζετε στο blog μου.

ώστε ξεκοίλιασμα και αλκοόλ και τίποταα τίποταα δε μας σταματάα σαλαλα
μάλιστα μάλιστα...

Georgia είπε...

Είμαστε όοοολοι μία εκλεκτή παρέα!! (γιατί αν δεν παινευτούμε από μόνοι μας....) Τα "καλά" της Τσικνοπέμπτης ναι, τα έχω γευτεί και γι'αυτό προχθές ήθελα να πάω σινεμά! Αλλά όλοι οι άλλοι να μην πω που με γράψανε! Όσο για το ξεκοίλιασμα και την απίστευτη κατανάλωση αλκοόλ, το προτιμώ σε μέρες που δεν το κάνει ταυτόχρονα όλη η Ελλάδα, έτσι για σπάσιμο! ;)

JoaN είπε...

georgia k gw fetos hmoyn yper ayths ths apopshs!